peter trommar
peter trommar
10/12/2020
prima kerels uitstekende service
Lionel Bouché
Lionel Bouché
14/11/2020
Good and friendly service and advice, definitely recommended!
Joy Knol
Joy Knol
06/11/2020
Duidelijke offerte gekregen, snel kunnen beginnen en goed werk afgeleverd. Daarbij ook hele fijne communicatie en vriendelijke jongens! Bedankt!
Ivan Herbzt
Ivan Herbzt
28/10/2020
Prima!
David Langeveld
David Langeveld
05/08/2020
Zeer fijne communicatie en goede service. Na 1 bezoek alle benodigdheden genoteerd en een offerte gekregen. Alles is keurig en efficient verwerkt en netjes afgewerkt. Zeer blij mee !
Richard
Richard
14/07/2020
Vanmiddag gebeld met een probleem en uit het verhaal kon hij eigenlijk al opmaken wat het was. Bleek ontzettend simpel en kon zo opgelost worden. Ontzettend eerlijk om dit zo op te lossen en ons zo de kosten te besparen. Bel Brins Elektra bij een volgend probleem zeker weer!
Sascha van Essen
Sascha van Essen
19/02/2020
Goed geholpen. De monteur was goed bereikbaar en dacht echt mee om de beste oplossing te vinden
Astrid H
Astrid H
12/02/2020
Vriendelijke mensen, goede service, er wordt uitgebreid meegedacht en passende oplossingen voor problemen aangedragen. Alles wat afwijkt van het oorspronkelijke plan wordt goed besproken voordat het uitgevoerd wordt. Zou ze zeker weer inschakelen voor een volgende klus.

Jeroen van Waardenberg


Snel en goed geholpen, vriendelijke monteur!

Michael Jungen


Vandaag heeft Brins in een mum van tijd de stroomstoring in mijn huis gevonden en ervoor gezorgd dat het huis weer van stroom voorzien is. Verder heb ik een goed advies gehad over de aangelegde elektronische installatie. Hulde, bedankt!

Lydia uit: Amsterdam


Vanwege een wasmachinebrand dit bedrijf gebeld om het elektra na te laten kijken. Afspraak was zeer snel gemaakt. Alles is zeer vakkundig nagekeken en afgehandeld op een zeer klantvriendelijke manier. Een dikke 10 voor dit bedrijf!!

Meer ervaringen van onze klanten leest u ook op:

Klanten Vertellen.nl

Facebook pagina Brins Elektrotechniek[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]